15 Şubat 2011 Salı

Albaraka Türk Classic Card Kredi Kartı

Artık yaptığınız alışverişlerde üzerinizde para bulundurmak yerine Albaraka Türk Master/Visa kredi kartıyla dünyanın 220 ülkesin içerisinde milyonlarca market, otel, mağaza, tatil köyü, restaurant, benzin istasyonu ve alışveriş yapmak istediğiniz diğer işyerlerinde üzerinizde nakit para bulundurmadan harcama yapabilmektesiniz.

Neden Albaraka Türk Kredi Kartı?

Çünkü, Albaraka Türk Banka Kredi Kartı sizin için çok ayrıcalıklı bir karttır. Kredili...ama...faizsizdir. Sizin kazanmış olduğunuz yatırımlarınızı huzurlu alışverişlere çevirmek artık sizin yönetiminizde...
Albaraka Türk Classic Card Nasıl mı? İşte bunun yolu: Hesabınızın bulunmuş olduğu Albaraka Türk şubesinden ya da size en yakın şubede Cari veya Katılım Hesabı açtırıp, Kredi Kartı Yetkilisinden Kredi Kartı Başvuru Formu talep edebilirsiniz. Talebiniz en kısa sürede değerlendirmeye alınarak Kredi Kartınız kullanımınıza açılacaktır.


Albaraka Türk Master/Visa Kredi Kartı İle Yaşamınızı Kolaylaşır, Albaraka Türk Kredi Kartı, belli bir limit içinde gelirinize destek olur, size azami satın alma gücü sağlar, sizi para taşıma zahmetinden ve riskinden kurtarır. Yurtiçi ve yurtdışında güvenli ve rahat kullanımı ile çağdaş kolaylıklar sağlar.



Albaraka Türk Master/Visa Kredi Kartı sahibi olduğunuzda dilerseniz 18 yaşından büyük yakınlarınız için 3 adede kadar ek kart talep edebilirsiniz. Ek kartlarınıza, sizin için tahsis edilen limit dahilinde tüm dünyada nakit para taşımadan alışveriş imkanı sağlayan Albaraka Türk Master/Visa Kredi Kartına sahip olabilmek için size en yakın şubemize müracaat etmeniz yeterli.

Yapmış olduğunuz harcamalarınızın dökümü ve ödemeniz gereken ücretleri içeren detaylı hesap ekstreniz ödeme tarihinizden önce isterseniz posta adresinize ya da e-mail adresine her ay Albaraka Türk tarafından size gönderilmektedir. Ya da, Albaraka Türk'ün herhangi bir şubesini ziyaret ederek, Alo Albaraka Türk 444 5 666 tuşlayıp 7/24 saat hizmet veren Müşteri Hizmetleri aracılığıyla kredi kartı hesap akıbetinizle ilgili bilgileri telefon üzerinden kolayca alabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti. Banka havalesi için çevrimiçi banka çok hizli ve güvenligidir, önümüzdeki 2014 yili dogru yatirim için bu firsati kaçirmayin. sadece % 3 oraninda kredi sunuyoruz. (Bir kelime bilge için yeterlidir)

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm.

    #280B,T.C beside Planet
    Investment P.P.P Ltd
    553 292 87 97
    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil